Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да гледам при покупка на 146 1,6боксер?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво да гледам при покупка на 146 1,6боксер?

Искам да попитам какво ще ми кажете за 146 1,6 боксер- здрава ли е , гние ли , каде са и слабите места... А и какво да гледам при купуване ? Каде изникват проблеми първо? Колата е 96 година... Благодаря предварително!

Колега колата едвали ще е изгнила защото рядко се среща при този модел А колкото до двигателя не е лош аз съм с такъв и съм доволен разхода е малко висок но ако искаш да караш Алфа няма да ти прави впечатление Иначе като я запалиш гледай да не пуши синьо дали работи равномерно и така.Другите неща са които се гледат като купуваш друга кола т.е. няма почти нищо специфично.Ако искаш закарй я във Вантотрейд ако си от София там да я видят и да я закачат на компютъра Успех
    П.С.Ако ти хареса колата и няма проблеми скачай и карай
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re: Какво да гледам при покупка на 146 1,6боксер?

Първоначално публикувано от teao
      Искам да попитам какво ще ми кажете за 146 1,6 боксер- здрава ли е , гние ли , каде са и слабите места... А и какво да гледам при купуване ? Каде изникват проблеми първо? Колата е 96 година... Благодаря предварително!
      Баш като моята Сменях носачи на моята, малко поразбити бяха. Иначе доколкото знам са здрави, моята няма никъде ръжда (освен на едно чукнато местенце отзад, но това ще го оправя скоро, така я взех). Сменях свещи, 50 лв отидоха, но сложих Golden lodge, затова може би.

Хубава кола е, мен лично ми харесва, макар че се води от ниския клас алфи, доколкото знам. Поскърцват ми ключалките като пораздрусат пътищата, но отвреме навреме малко WD-40 оправя проблема.

Зимата ми харчеше много бензин, но сега се стабилизира и съм доволен. Много бързо загрява парното през зимата без пуснати климатици и т.н., на първите 1.5-2км и започва да се усеща по-топло в колата.

Като че ли и преди по-меко возеше, но сега ще сменям амортисьори та ще видим ... гледай им окачването, много италианци карат по-зле от българите
      Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Working...
      X